Dienstag, Februar 26, 2008

TUNA BALIKLI SALATASI

Arkadaslar etkinligin adresini veriyorum tekrar haydikizlardiyete@hotmail.com .Katilmak isteyen arkadaslar bu adrese tariflerini gönderebilirler.Gönderdiginiz tariflerde etkinlik günü sayfalariniza ekleyebilirsiniz. Etkinlik bannerimizide sayfalariniza eklerseniz cok mutlu oluruz:))Simdiden katilimlariniz icin cok tesekürler.


MALZEMELER
  • marol (tüm malzemeler göz karari yapildi)
  • roka
  • havuc
  • ton baligi
  • domates
  • yesil sogan
  • sivi yag
  • limon
  • tuz

HAZIRLANISI

Marol roka dogranir derin bir kapin icine ,ardidan havuc rendelenir ve eklenir. Domates ,sogan ve ton baligi eklenir sivi yag ,limon ve tuz ile karistirilir.Isteyen beyaz peynirde dograya bilir,öylede cok lezzetli oluyor.Afiyet olsun.

21 Kommentare:

Kitchen Sweet Kitchen hat gesagt…

Buna da yorum yazayım bari:)Salata ''in'' balık ''out'':))
Şaka şaka.Çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık:)

AKDENİZ AKŞAMLARI hat gesagt…

Canım kolay gelsın dıyorum.Katılmaya calışacam.OPTUM..

sibellebutikpasta hat gesagt…

Canımcığım, salata çok güzel olmuş eline sağlık, bu arada yeni bannerin de harika, aştın sen aştın:-)))

yemek hat gesagt…

Ellerine sağlık bu güzel salata için.
Etkinliğ kaçırmam inşallah, zira taslak olarak bekleyen diyet tariflerim var.:)
Sevgiler...

Anonym hat gesagt…

ellerine sağlık yarenciç çok güzel gözüküyor yeni bannerinde çok güzelll

SİBELL'CE hat gesagt…

tam bnm damak tadıma itap eden bir lezzet ellerine sağlık bayıldım bn bu tarife gerçi senin verdiğin tüm tarifler e bayılıyorum bn maaşallah sana canım öptm

pastacı cafe hat gesagt…

harika bir salata balık. ben normal de somon balığın dan başka balık yiyemiyorum sevemedim şu balık işini varsa yoksa somon balığı yiyorum birde şu ton balığı konservesi:)ellerine sağlık yarenim benim döktürmüşsün yine miss gibi mamaları diyet etginliğine katılmaya çalışıcam çok süperrr tarifler var elimde sıkı durun geliyorummm:)

Fulya hat gesagt…

Balık sevmeyen biri olarak ton balıklı salatayı severim.Eline sağlık.

Naşide Dönmez hat gesagt…

canımcım bakıyorum şimdiden başlamışsın diyet tariflerine.ellerine sağlık.yanlız ben rokasız alayım:)))

Gönülünce Lezzetler hat gesagt…

Ton balığı salataya çok yakışır ellerine sağlık canım tam rejimlik olmuş...Bannerin ve kızılcık şurubunun banneri harika olmuş.Emeğine sağlık canım öpt...

TATLI DİYAR hat gesagt…

yarencim
yeni şablonun harika olmuş canım güle güle kullan
salata da nefis
ellerine sağlık
öptüm seniiiiii

Admin hat gesagt…

CANIM YINE COK DEGISIK TARIFLER PAYLASMISIN, ELLERINE SAGLIK, KARAKIZ KOFTEN, ISPANAKLI KEK MMMM, DENEMEM LAZIM.
SAGLIKLI VE MUTLU GUNLER DILERIM, SEVGILERIMLE...

Kevser - Elda'nin Annesi hat gesagt…

Canim,
ton balikli salatan tam etkinlige ve diyete uygun olmus, bende cok severim ama üzerine birde yogurtlu dressing de iyi gidiyor ama kalori hesabi yaparsan tabii ki iyi degil.

Sosisli milföylerden yaparsan, sunu dikkate almani isterim, kardesim dedi ki üzerine yumurta sarisi sürülmezse daha da güzel kabariyorlarmis bu minikler, yine de sen nasil yapacagina kendin karar vermelisin.

Selamlar ve öptüm..

Anonym hat gesagt…

balıklı salatan çok güzel olmus yarencım ellerıne sağlık göruntu çok güzel zaten arada sadece salata ıle beslendığımızı dusunursek bu salata o donemler için çoook ıdeal. görusmek üzere canım

emelinmutfagi.blogcu.com

anneminkizıyim hat gesagt…

Merhabalar Yarencigim, salatan harika görünüyor, ellerine saglik, diyet salatasinada uygun canim, sevgiler....

yildiz hat gesagt…

Sevgili Yaren,gecenin bu vakti kimin sayfasina gittiysem yeni banerler gördüm ve de sana tesekkür yazilari...
Hepsine de not biraktim,Yaren´i fircalamaya gidiyorum diye....
Ellere var da bize yok mudur Yarencigimmm.Küsmüsüm sana haberin olsun,elimde cok güzel iki diyet tarifim var onlari göndermekten vazgectim..Olurya,"Yildizcigimin gönlünü alayim diye"bana cok ama cok güzel nar resimli bir baner hazirlarsan eger durum degisir tabiii.Bir de salata,muhtesem duruyor onuda alip gidiyorum.
Kendine iyi bak canim,görüsmek üzere.

Aybike Ceylan hat gesagt…

Ellerine saglik, nefis olmus.
Sevgiler

Feyza Fidan hat gesagt…

Yarenümmm, gözünün kararını yerim ben, ne güzel kararlamışsında böyle enfes bir salata yapmışsın canımın tee içi.. Salatalarını ben ton balıklarını sen ye ama olurmu..Balık sevmiyo bu bacın onun içüüün :))))
Öptüm seni hasretle :)))

Anonym hat gesagt…

yaren merhaba canim

cok nefis bir salata tam diyet yapanlar icin bende katilmaya calisacagim aklima diyet tarifi gelirse canim cünkü hic uygulamadim simdiden kolay gelsin

Yaren hat gesagt…

KITCHENSWEETKITCHEN hosgeldin canim,bana balikla espiri yapabilirisin,öyle balik hayrani degilim hehehhehe.Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

OZAYCIM hosgeldin canim,insal. katilirsin;)Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim,öptüüüm.

SIBEL ABLAM benim hosgeldin,evet bu olayi asmis bulunuyorum galiba;))))Nerelerdesin ,özlettin iyice kendini.Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim,öptüm.

LAVANTINCIM hosgeldin,oo tarifler hazir yani,ee daha ney akedesim,istedigin tarifle katilabilirsin:)Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

RÜMEYSACIM hosgeldin,cok sagol,eski bannerim bir türlü sonmiyordu icime,en sonunda degistirdim,ohh iyiki degistirmisim.Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

SIBELCIM hosgeldin canim,sanatci ruhlum benim ,begenmene sevindim.Ben aslinda roka sevmem ama bu salatada o kadar lezzetliydiki,bu salatanin icinde sevdim:)Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim,öptüüm.

PASTACI KAFEM hosgeldin canim,simsiki duruyorum ve seni bekliyoruuum canim benim.Güzel tariflerini bende heycanla beklicem.Sen yaparsinda kötü olurmu canim benim,simdiden ellerine salgik:)Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim,öptüm.

FULYACIM hosgeldin canim,ton baligi salatada tavuk lezzeti gibi geldiginden hos oluyor bana göre,ama tabiki balik kokusuda var.Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

NASIDEM hosgeldin canim,sen rokasiz isten emme ,burda roka cok güzel lezzet viriyor haberin varmi.Bende sevmem roka ama burda cok lezzetli,tavsiye ederim bebek.Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

GÖNLÜNCE LEZZEZLER hosgeldin canim,evet salatasi cok lezzetli oluyor.Bannerimi begenmen cok sevindirdi,iyiki degistirmisim:)Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

TATLI DIYARIM BILUNUM hosgeldin,begenmene sevindim bebek.Pozitiv enerjini yine yaymisin etrafa canim:)Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim,öptümm.

DANTELCI HATICECIM hosgeldin canim,özlettin kendini,seni gördügüme sevindim canim.Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.Bende sana güzel huzurlu mutlu günler diliyorum:)

KEVSERCIM hosgeldin canim,evet yogurtlu harika olur,ama iste eskiden beri yogurtla balik iyi olmaz diye.Inanmiyorum ama her nedense takinti olarak kaldi bende.
Evet canim ben o sosisli pogacalrdan yapcam insal.yakin bir zamanda cünkü cok hosuma gitti,söyledigini dikkate alcam canim.Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim,öptümm.

EMELCIM hosgeldin canim,evet saglikli beslenmek lazimda diyer güzel lezzetleride mahrum birakmamak lazim:)))Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

AYSE ABLACIM hosgeldin canim,evet tam da etkinligimize uygun.Bon bonlari yayinlayinca eccük tepki alir gibi oldum,o yüzden bu salata ile durumu kurtarim dedim:))))Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

YILDIZIM SÜPER SARIM hosgeldin,yavrum sülemessen nerden bilim ,senden kiymetlimi.Bannerin hazir ,anahtar teslim,tamamdir o olay:)))Güle güle kullan simdiden.Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim,öpüldün.

AYBIKE CEYLAN hosgeldin canim,Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

FEYZA CAN hosgeldin canim,salatadaki baliklari ben aflarim canim sen yesiligini ye ve yalniz benim icin bakma yesil yesil.Biliyorsun yesillik iyidir her zaman icin:))))Feyaz canim sunu bilesinki öpüldün yavru kusum .Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

SEVGI SELI hosgeldin canim,bak simdi neler duyorum.E tabkik kilo sorunu olmayan diyet tarifleriyle pek ilgilenmez,hmmm ince hatun sevgi seli;))))Bente tarif cooook:(
Ziyaretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

EZGi :)) hat gesagt…

yarenim ne güzel bir salata olmuş bu böyle.hazır diyetteyken iyi bir seçenek.güzel ellerine saglık canım arkadaşım koskocaman öptüm