Montag, September 24, 2007

FIRINDA TAVUKLU PATATES


MALZEMELER

  • Patates
  • tavuk gögsü
  • yesil biber
  • domates
  • salca
  • sivi yag
  • pulbiber
  • tuz

HAZIRLANISI
Patatesler ve tavuk gögsü orta incelikte dogranir.Sivi yagi icine (sivi yagi istege göre ayarlanir) salca ve baharatlari eklenir.Dogranmis olan patateslerin ve tavuklarin icine döküp karistirilir.Tepsiye önce patatesler daha sonra üzerine de tavuk gögsü yerlestirilir.Domates ince dilimler halinde kesilir yesil biberle birlikte patates ve tavuklarin üzerine serilir.Cok az da su eklenirse daha hafif olur lezzet acisindan.Sonra firinda pisirilir.Afiyet olsun

1 Kommentar:

nino hat gesagt…

canim ne kadar nefis goruntu bu bole ellerine saglik canimcim