Montag, September 24, 2007

SEKERPARE



MALZEMELER

  • Yarim su bardagi irmik
  • 2 adet yumurta
  • 250 gr. margarin
  • 1 su bardagi pudra sekeri
  • 3 su bardagi un
  • 1 tatli kasigi kabartma tozu
  • Surubu icin
  • 2 su bardagi su
  • 4 su bardagi toz seker
  • limon

HAZIRLANISI

Tencerede su ile sekeri yaklasik 15 dak. kaynatin.1 corba kasigi limon suyu ekleyin ve sogutmaya birakin.Yagi,pudra sekeri,un,yumurta,kabartma tozu ve irmik karistirip yogurun.Hamurdan parcalar koparip avcunuzda yavarlayip ortasina fistik batirin.150°C de isitilmis firinda 45 dak. pisirin.Pistikten sonra firindan alin,soguk surubu üzerine dökün.Afiyet olsun

Keine Kommentare: