Freitag, September 28, 2007

SEMIZOTU SALATASI


MALZEMELER
  • 1 bag semizotu
  • 1 havuc
  • yogurt
  • nane
  • pulbiber

HAZIRLANISI

Semizotunun sadece yapraklari bir tabaga ayrilir.Havuc soyulur ve rendelenir ve semizotuna eklenir.Tuz,yogurt göz karari semizotunun üzerine dökülür ve beraberce karistirilir .Servis tabagina alinir ve pulbiber ve nane serpilerek servis yapilir.

4 Kommentare:

~Semra Mutfakta~ hat gesagt…

yarencim ellerine sağlık.çok severim ben bu salatayı biraz ayıklarken titiz davranırım her yaprağın arkasına bakmadan yiyemem.bir keresinde kötü bir manzarayla karşılaşmıştım o yüzden midem almaz.ayrıca semiz otu neredeyse balık kadar faydalı bir yiyecektir.dikkat edilmesi gereken suda uzun süre bekletmemek.şimdilik hoşçakal cnm.

inci hat gesagt…

İyi geceler arkadaşım....bu salata nefis olmuş...semizotuna bayılırım..ekşi ekşi ne güzel olur.....eline sağlık....

ab-ı hayat hat gesagt…

Ellerine sağlık Yaren!Çok lezzetli olmuştur eminim,benim desevdiğim lezzetlerden.

selamlar

Tuba hat gesagt…

Merhaba Yaren,blogun hayirli olsun. Bilginin paylasildikca cogaldigina ben de inanirim. Belki de hepimiz ayni dusuncede oldugumuz icin, saatlerimizi harcayip, yemek tarifi veriyoruz:)). Neyse, bu arada semizotunu hatirlattigin iyi oldu. Hafta sonu ben de alip salatasini yapayim. sevgiyle kal.