Samstag, Januar 12, 2008

SOBEEEE lenmisim :)

Arkadaslar sobelenmisim. Ilk defa sobelenmisim.Beni yaklasik 1 hafta önce Senacim http://pastacicafe.blogspot.com/ arkadasimiz sobelemis, 3 gün öncede Gönülcüm http://eyvahyemekyandiocakbatti.blogspot.com/ sobelemis.Bende her iki arkadasima tesekür eder ve seve seve cevapliyorum.Birazcik geciktigi icin her ikisindende özür dilerim. Sorulari tüm samimiyetimle cevaplicam. Ilk sorular ayni oldugu icin hem Senacimin hemde Gönülcügümün sorularini cevapliyorum.


1-Blog yazmaya ilk defa ne zaman başladım?
Bloga ilk defa 31.07.2007 de yazmaya basladim.
2-blog yazılarımın konusunun belli bir çizgide olmasına özen gösteriyormuyum?yoksa içimden geldiği gibi mi yazıyorum?
Blogum belli bir cizgide degil ,yani yemekte, tatlida tuzlu tariflerde bulunmakta.Ama daha cok hamur isleri veya pasta tarifleri olsun istiyorum,cünkü onlar baskasini bilmem ama bana daha cazibeli geliyorlar:)
3-bloga yazı yazmak için gün içinde bazı şeylerden feragat ediyormuyum
Genelde kendi zamanimdan calmaya calisiyorum.Ama genel olarak hayir.
4-blog yazmak benim için eğlenceli bir uğraşken şimdi artan bekleyiş yüzünden zorunlu bir hal almaya başladı mı?
Yok hayir blogla ilk günkü gibi hala cok eglenceli benim icin.Beklemelerde olsa,uzun beklemerin ardindan sevincimide uzun yasarim:) Burdaki her yorum her mesaj beni cok sevindirir.Burda yalnizken tüm ziyaret eden blogcu arkadaslarim beni ziyaret ederek bir sekilde belkide farkinda olmadan manevi destek oldular.
5-blog yazmayı ne kadar sürdüreceğim?
Blog yazmayi ne kadar sürdürebilcegimi bilmiyorum,aslinda hic birakmayida düsünmüyorum.Hatta keske daha önce kesvetseydim ,daha önce bir blogum olsaydi diyorum.Ama demekki bu günlere kismetmis.

Bu sorulari hem Gönülcüm ve Senemcim icin cevapladim,gönülümün sorulari daha bitmemis.Hakkimda 7 gercek seyi aciklicakmisim.Bu soruyu yanitladim fakat özel sebeplerden dolayi silmek sorunda kaldim malesef:(, ama okuyan ve güzel yorumlarini esirgemeyen arakadaslarima tesekür ediyorum.
Sanirim tüm samimiyetimle cevapladim,bende bu oyuna iki sobe hakkimi kullanarak arkadaslarimi davet ediyorum.Sevgili Aynurhttp://aynurdantarifler.blogspot.com/davet ediyorum.Kendisini simdiye kadar kimse sobelememis,ne olur benide birileri sobelesin diyince icim burkuldu vallahi ,hemen su kizi bir sobeleyim dedim.Sevgili Selinimi http://enlezizyemekler.blogspot.com/, Ezgi http://www.ezgininmutfagi.blogspot.com/,,Semrahttp://semramutfakta.blogspot.com/, Aysem http://ikizlerinannesi-ikizlerinannesi.blogspot.com/, Ayse ablammmhttp://anneminkiziyim.blogspot.com/ vee Gülümühttp://www.damak-tad.blogspot.com/ hakkinda 7 gercek oyununa davet ediyorum.Simdi diyceksinizki ne kadar cok sobe etmisin,ben iki sobe hakkimi kullandigim icin isimlerde cok .Aslinda bir cok kisi daha var aklimda ama fazla olur diye yazmiyorum. Simdiden arkadaslarima tesekür ediyorum.

21 Kommentare:

Feyza Fidan hat gesagt…

Yaren'cim bayıldım cevaplarına :)) Bende böceklerden çok korkarım, hele örümcekten ıyyyyyyyy...
Bu arada pudingli pastan favorilerime eklendi..
Sevgiler,

Anonym hat gesagt…

Yaren'ciğim 11 senede sadece 3 kişiyle mi tartıştın , maşAllah, ne kadar güzel bir özellik.

~Semra Mutfakta~ hat gesagt…

yaren'cim ne güzel anlatmışsın kendini.özellikle ben yapmadım kısmına bayıldım:)annen okuma inş.yoksa numaraların işe yaramayacak artık.cnm beni de sobelemişsin teşekkür ediyorum.öptüm.

Ilker Erdem hat gesagt…

Yarencigim seni biraz daha yakindan tanimis olduk. sevgiler canim.

Ilker Erdem hat gesagt…

Yarencigim seni biraz daha yakindan tanimis olduk. sevgiler canim.

Kevser - Elda'nin Annesi hat gesagt…

Kuzucugum,
demek ki senin ki de pazartesiye kaldi? Ilahi Yaren, bu da sorun mu yani? Ben kendimi hazirliyorum ama nasil olacak bakalim, sen ne yiycen ne icecen biliyormusun? Benim acikcasi hic fikrim yok, bu arada, sende kendini cok güzel ve samimi anlatmissin, bende kendi kafamda seni öyle hayal ediyordum, tam isabet olmus.

Sirinem diycem sana bundan sonra, bak okey mi söyle?

Hadi bende öptüm canim, sana da güzel bir pazar diliyorum ve tekrar görüsmek üzere Montag..

keskinli hat gesagt…

canisi
ziyarete geldim birde bakayim ne göreyim sobelenmisim kiz birini sobeledigin zaman o kisiye seni sobeledim diye haber vermen lazim bir dahaki sefere unutma birde hangi konuda sobelenmisim birini secebilirmiyim canisi haber ver en kisa zamnda cevaplarim insallah öptümsenin cevaplarda harika bu sobeler sayesinde cok özelliklerimizi taniyoruz öptüm iyi pazarlar

meleginmarifetleri hat gesagt…

yarencim bu sobeler sayesinde arkadaşların duygularını da öğrenmiş oluyoruz çok güzel hoşçakal

Anonym hat gesagt…

Merhaba Yarencim,
Cevaplar süper. Seni biraz daha yakından tandım. Güzel bir hafta başlangıcı dilerim.

Anonym hat gesagt…

Bu altta yazdigin yedi sey var ya ayni bana uyuyor,sanki beni anlatmissin yarencim.Ben peki ne yazicaaam simdiii.Artik ben de baska huylarimi yazarim ne yapalim.Sobeledigin icinde teskkürler,öptüm canim.

yemek hat gesagt…

Yaren, seni daha yakından tanımış olduk ne güzel.
Bence de tartışmamak en güzeli ama bir de insanı çileden çıkarmasalar.:)
Sevgiler canım...

pastacı cafe hat gesagt…

BEN GELDİM:)YETİŞTİM AMA GEÇMİ KALDIM NE,SEN NEKADAR DUYGUSALMIŞSIN YARENİM YA...BİR ÇİÇEK GİBİ NARİN KIRILGAN MASUM ÇOCUKLAR KADAR SEVGİ DOLU BİRİYMİŞSİN BUNLARI BİLİYORDUK TA BUKADAR YOĞUN HİSSETMEMİŞTİM DOĞRUSU:)BİR KEZ DAHA MUTLUYUM ŞİMCİK:)SENİ TANIDIĞIMA KENDİNİ ANLATA BİLMEK İFADEN ÇOK GÜZEL. (PERFECTH)

SOFRAOZLEMİ hat gesagt…

seni yakından tanıdık memnun olduk:)
gerçi çhat sayfasında daha bi yakından tanıyoz :)eheh
pek bi sevdik ,alışkanlık yaptı:)

sevgilerimle cnm.

Unknown hat gesagt…

sobe cevaplarini merakla okudum.
seni tanimak guzeldi,canim
pudingli pastan nefis olmus ellerine saglik opuyorum sevgilerimi biraktim.

Disalce hat gesagt…

aaa öcekten korkulurmu....

korkulur.....

ama kurusundan korkulmaz..mesela ben kurusunu çok severim.....

sobe cevapların çok güzel....
öptüm kayfeci...

Aynur hat gesagt…

Sirinem diycem sana bundan sonra, bak okey mi söyle?

sist kesver bi kere benim serine :) hem benim yanimda yarenin lafimi olur yahuuu :)) ben varken kimse yarene sirine diyemez buna izin veremem o benim kanlim ahahahah::)))

yarennnnnnnn nasssiii yaneeee?? demek öle haa ben yalvardim hee yyaw böle o anki soruya cvp vermisdim öle yoksa öle bi derdim yok yani bana gore isler degel yawrum bunlar yahuu :::))

Aynur hat gesagt…

hem yarencim iyide biz hangisine cevap vercezzzzzzz::)) ayy bu 7 sey bana zor geldiii yahuuuuuuu::))) ben simdi nerden nasi cikartirim 7 seyi ayol ::)))

zehra hat gesagt…

cevaplar cok ıyı olmus ellerınıze saglık
mutlu huzurlu saglıklı bir hafta diliyorum

Yaren hat gesagt…

Feyaz fidan hosgeldin canim,bende sevmem hic örümcekleri.Örümcekler hakkinda ayaklarini koparma fantazim vardir ama korktugumdan yapamadim simdiye kadar:)Biliyorum belki zalimce bir düsünce ama napim sevmiyorum iste.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

Zeynepcim hosgeldin canim,evet 3 kisi ile tartistim ama iyimi kötümü bilmiyorum bu durum,sanirsam bazen cok sabir gerektirmek lazim,bu da cok zor oluyor,belkide insan kendi ruh haline zarar verir.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

Semracim hosgeldin canim,yok annem okumaz ablamlarin da internet baglantisi su an yok.Ama esim okuda malesef:( ama olsun bana ne ben davamdan vazgecmem:)))devam!Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

Ilkercim hosgeldin canim,bu gibi soru oyunlari bence cok güzel,seninde dedigin gibi arkadaslari yakindan tanimak güzel oluyor.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

Kevser hosgeldin gelcem birazdan sana.

Aysem hosgeldin canim,ben ilk defa birilerini sobeledigim icin acemiligime var yavru kusum.Iyiki söyledin bende arkadaslara hemencik haber verdim.Aysem cevaplarini berakla bekliyorum canim.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

MElekcik hosgeldin canim,evet bende cok güzel buluyorum bu tür oyunlari ,daha yakindan tanisiyor insan.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

Aysecim (yemek atolyesi) hosgeldin canim,yakindan tanismak cok güzel canim iyiki var bu oyunlar.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

Kizilcigim benim hosgeldin,ayy ikimiz aynimiyizzz,o zaman cok iyi anlasiriz,vallahi söyleyince dikkatimi cekti.Yazismadan farkettim,haklisin benzer yanlarimiz cok.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

Lavantin hosgeldin canim,evet dogru ama ben söyle düsünüyorum.Kizmak bagirmak bir sinir bozucu olayda,ama sabir göstermek daha zor.Ben o zoru gösterdigim icin kendimi daha üstün görüyorum diyeyim ,tam dogru kelimeyi bulamadim.Hem kizinca,sert tartisma yapinca, hakli olsamda sonra vijdanen rahtsiz oluyorum.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

Pastaci cafe hosgeldin canim,ne güzel seyler yazmisiiin cok tesekürler canim.SEnde bana cok pozitiv geliyorsun,cok yakin hissediyorum canim.Illede görmek gerekmiyormus arkadasari ,böylede cok seviliyormus.Bu blog dünyasi bunu da göretti bana.Bende seni tanidigima cok mutluyum canim benim.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

Özlemcim hosgeldin canim,cafemizden dolayi daha iyi tanidim sizleri ,hepinizi.Bu sorulu oyunlar harika tanimak icin:)Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

Özgül ablacim hosgeldin.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.Bende seni öpüyorum,sevgilerle ablacim.

Disalcim hosgeldin canim,kizzz neyin kurusunu seviyorsun,böcegin kurusunumu seviyorsunnn,ilahi disal yanlis mi anladim acaba?:)
Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim,öpüldün.

Aynurrr hosgeldin canim! kiskanc insan,sen kendi üstüne alinma hemen tamami canim.Bana sirine dendiyse demeki benim sirine.Kevsercim beni layik görmüs ok.Cirak parcasi seniiiii.Sen 7 sey bulursun canim ,hatta 77 de bulursun,sende dilin makineli gibi,laf yetistiremiyoruz,sen bulamicanda benmi bulcam ,haydeeee.Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim!!.

Zehracim hosgeldin,Ziyretin ve yorumun icin cok tesekürler canim.

serinmavi hat gesagt…

Eline saglik canım,çok leziz görünüyor...Selam ve sevgiler....

yesildomates hat gesagt…

arkadaşım desteğin için çeek eşk.ederim..alışmaya çalışıyorum..

seni yakından tanımak güzeldi..öpüyorum..

görümek üzere....