Dienstag, Oktober 02, 2007

SEHRIYE PILAVI


MALZEMELER
  • Sehriye
  • Et
  • Havuc
  • Domates
  • Siviyag
  • Tereyag
  • 1 tavuk tozu tableti

HAZIRLANISI

Etler kücük dogranir ve tavada suyunu cekinceye kadar pisirilir.Icine siviyag ve biraz tereyag eklenir,eridikten sonra,soyulmus,yikanmis ve dogranmis havuclarve domatesler eklenir.Havuc ve domateslede kisa bir mütdet kizardiktan sonra.Sehriye yikanir süzülür, etlere ilave edilir ve yaklasik 3-5 dakika hafif ateste kavrulur.Sicak su ilave edilir, tavuk tozu tableti ve biraz tuz ilave edilip karsitirilir.Pistikten sonra ocaktan alinir,servis yapilir.Afiyet olsun.

Kommentare:

yemegim hat gesagt…

Yaren'cim ispanakli börekte sehriye pilavida nefis olmus ellerine saglik canim sevgiler...

ferkay hat gesagt…

canım pilavina bayıldım. tabiki görüntüsüne tadını bilmiyorum çünkü
ellerine sağlık bitanem

Kevser hat gesagt…

Yarencim, vallahi sana gelince hic bos geri göndermiyorsun beni. Hem pilav hemde börek harika olmuslar, ellerine saglik arkadasim. Böyle hergün güncellenen siteye gelmek insani mutlu ediyor. Devamini bekleriz diyorum ve hemen kaciyorum, hoscakal canim, öptüm.

Aybike Ceylan hat gesagt…

yaren'cigim,
Ellerine saglik, neler yapmissin, afiyet olsun tadanlara.Borekde harika.
Sevgilerimi gonderiyorum

ikizlerinannesi hat gesagt…

yarencim
ellerine saglik pilavda börekte harika duruyor ellerine saglik canim
iki blogumada beklerim canim blogcu daki blogumun adresi bugünki tarifin altinda var tiklarsan hemen ulasabilirsin öptüm canim

cafe gusto hat gesagt…

Sevgili Yaren şehriye pilavın harika olmuş bende çok sever ve yaparım.Ellerine sağlık...
sevgiler...

nino hat gesagt…

canim ellerine saglik enfes gorunuyor