MALZEMELER
Tavuk Butu
40 gr. un
30 gr. yag
1/4 lt. tavuk veya sebze suyu
1/4 lt. süt
tuz
biber
Hardal
HAZIRLANISI
Tavuk butu yikanip ister tavada ister tencerede haslanir.Suyunu fazla koymamak sartiyla tavaya doldurulur.Tavuk pismeye yakin kendi yagiyla kizaracak kivama gelmesi gerekir.Diyer yandan tavada yagi eritin ve unu icersine ekleyin.Un yaga güzelce karistiktan sonra azar azar sütü ekleyin,daha sonrada tavuk suyunu veya sebze suyunu.Tuzu ve biberi icerisine ekledikten sonra cok iyi pisirin.En son hardal ekliyorsunuz.Ne kadar isterseniz o kadar hardal kullana bilirsiniz.Damak zevkinize göre.Haslanmis ve kizarmis tavugun üzerine dökebilirsiniz.Afiyet olsun.
Samstag, August 11, 2007
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen